alapítva 2010
TERMÉSZETES HÁZIAS BIZTONSÁGOS
Technológiánk természetesen egyszerű és hagyományőrző. Tervezett napi kapacitásunk jelenleg 1,5-2 tonna zsír elkészítésére van beállítva, de ez a kapacitás a piaci igények szerint tovább bővíthető. Cégünk arra törekszik, hogy szakértelmünkkel, megbízhatóságunkkal és elkötelezettségünkkel teret hódítsunk a minőségi húsipari termékek piacán. Jó terméket csak jó alapanyagból lehet készíteni, ezért az előkészítés és gyártás során nagy gondot fordítunk arra, hogy kifogástalan készterméket állítsunk elő. Az alapanyagokat kizárólag kistermelői, háztáji környezetből szerezzük be. Termékeink palettáját folyamatosan bővíteni kívánjuk, mivel kezdetben csak libazsír, libatepertő, ízesített liba tepertőkrém, libamáj libazsírban, kacsazsír, kacsatepertő, kacsamáj kacsazsírban gyártásával lépünk be a piacra. A magyarországi piacon kívül export igényeket is szeretnénk kielégíteni. Üzemünkben HACCP minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk, emellett mikrobiológiai vizsgálatokat is végeztetünk késztermékeinkről, hogy a fogyasztók asztalára maximálisan biztonságos élelmiszerek kerüljenek. Az üzem és a termékek biztonsága minden EU által támasztott követelménynek megfelel.